Covid 19

Vi har åbent i tidsrummet 8.00 -16.00, men der er en række ændringer og forholdsregler som du bedes læse og respektere.

For det første:
Tusinde tak til alle Jer, der har taget pænt imod vores tiltag i denne svære tid og respekteret vores forholdsregler :-)😊

Vi er nu ved at have fundet os tilrette i situationen.
For os er begrænsningen af den fysiske kontakt en svær omstilling i hverdagen på dyrehospitalet, fx den lille hvalp eller killing vi gerne ville kysse og kramme, eller når vi ikke kan give en kæledyrsejer et kram i en svær situation.

❤️

MEN VI ER HER FOR DIG OG DIT KÆLEDYR😊

Vi er opdelt i 2 teams som skiftes til henholdsvis at arbejde en uge af gangen på dyrehospitalet og en uge derhjemme. Derved kan vi forhåbentlig blive ved med at holde åbent under hele denne anderledes periode.

Vi tilbyder selvfølgelig at undersøge og behandle alle de dyr der har behovet for vores hjælp.
Ligesom vi har åbent for salg af foder, plejemidler og medicin.

MEN HUSK VENLIGST VORES FORHOLDSREGLER SOM ER:

• Ring altid når du ankommer og vent i bilen eller udenfor.

• Send kun et familiemedlem afsted.

• Hold afstand til os og hinanden.

• Har du nogen symptomer på sygdom eller er i karantæne, bedes du sende en chauffør med dit kæledyr og informere os via telefonen.

• Er der diagnosticeret corona i hjemmet, SKAL du altid oplyse det når du bestiller tid.

• Vi sidder klar ved telefonen til at vejlede og vurdere om der er brug for dyrlægehjælp eller om vejledning via telefonen er nok.

• Har du brug for foder, plejemidler eller medicin til dit dyr, bedes du først kontakte os pr. telefon, således vi kan gøre det klar til dig og evt. bringe det ud til bilen.

• Vi ønsker betaling via Mobilepay eller med kreditkort.

• Brug håndsprit når du kommer ind og når du går ud igen. Vi har det til at stå fremme - lige til at bruge.

Vi gør opmærksom på, at vi henter dyrene i bilen, og at du som ejer som udgangspunkt ikke kommer med ind.
Vi kommunikerer istedet via telefonen eller udenfor med afstand.😊

Vi skal passe på hinanden.

Vejledning til kæledyrsejere vedrørende besøg hos dyrlæger under
COVID-19 udbruddet.
❤️-.,