Er du vores nye dyrlæge?

Vi søger engageret sommervikar til Aalborg Dyrehospital med mulighed for senere fastansættelse.

Stillingen er på 32-37 timer ugentligt, 15-skiftet vagt. Tiltrædelse efter aftale men gerne inden 1/5 2019.

Vi forventer igen i år at få rigeligt travlt i sommerhalvåret. Vi mangler derfor en dyrlæge, der er klar til at indgå i vores team på 5 dyrlæger, 5 veterinærsygeplejersker og 3 veterinærsygeplejerskeelever.

Vi er et større veludstyret hospital med stort flow af patienter fra lokalområdet.

Vi fungerer desuden som henvisningshospital i kraft af vore specialer (onkologi, kardiologi, dermatologi, intern medicin, kirurgi). Vi er i øvrigt Cat Friendly Clinic (Silver).

Ved fastansættelse vil der være god mulighed for efteruddannelse .

Vi forventer fagligt engagement og omsorgsfuld tilgang til vore patienter og deres ejere.

Vi er en arbejdsplads med højt aktivitetsniveau drevet af dygtige medarbejdere med en god og humoristisk tone.

Er dette noget for dig, så kontakt venligst Mette Rønn-Landbo på mette@aalborgdyrehospital.dk eller 98181911.

Ansøgningen skal være os i hænde på mail: mette@aalborgdyrehospital.dk inden 1/3-2019