Nytårsangst

Er I klar til nytårsaften - og er dyrene klar?

Allerede nu kan du med fordel tage stilling til, hvordan vi bedst muligt hjælper dit kæledyr igennem perioden med nytårsfyrværkeri.
Rigtig mange hunde og katte bliver bange eller ligefrem skrækslagne når der affyres fyrværkeri omkring dem.
Desværre starter skyderiet mange steder allerede i begyndelsen af december, og mange hunde og katte glæder sig bestemt ikke til nytårsaften!

Hvad kan man gøre??

Vi hjælper meget gerne med at vejlede omkring de forskellige metoder og præparater, der kan hjælpe dyrene igennem deres angst for nytårsskyts.


Zylkene: Zylkene er et fodertilskud indeholdende spaltede mælkeproteiner, der har en påvist beroligende effekt hos både hunde og katte. Zylkene har ingen bivirkninger. Det findes som kapsler som gives hver 4-6 time. 

Feromoner: Både hunde og katte udskiller naturligt selv feromoner,- et signalstof der får dem til at føle sig trygge. Disse feromoner findes kunstigt på spray, i halsbånd og som adaptor. Behandlingen skal startes 14 dage inden nytårsaften.

Kalm: Er et velsmagende fodertilskud til hund og kat som hæver tærsklen for hvornår angst opfattes.

Beroligende og angstdæmpende medicin: Ganske få hunde er så skrækslagne, at vi bliver nødt til at behandle dem med angstdæmpende medicin. 

Desensibilisering: Langvarig træning med lyd CD.