a

Michael Anthony Butler

Dyrlæge, medejer
Særlige interesser:
Dermatologi
Intern medicin
Orthopædkirurgi
Billeddiagnostik
Kirurgi
Læs mere

Dyrlæge Michael Butler er født i England i 1973, men er opvokset i Aalborg. Uddannet dyrlæge fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i 2001, og umiddelbart derefter ansat som klinikdyrlæge på Hospital for Mindre Husdyr, ligeledes Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. I 2003 blev han ansat på Aalborg Dyrehospita Pr. 1. juli 2009 er Michael blevet medejer af Aalborg Dyrehospital. Michael er gift med Camilla Butler og sammen har de 3 børn – Emilie (født 2000), Tobias (født 2003) og Sebastian (født 2007). Familien har huskatten Frank og hunden Sille.

Michael har særlig interesse indenfor medicinske lidelser, herunder hudlidelser og allergiudredning.

Han har stor viden og erfaring indenfor led og knoglelidelser. Han laver bl. a. arthroskopi, frakturer, knæoperationer, bl.a. TTA og patellaluxation.
Michael opererer med CO2 laser når dette er en fordel.

I 2022 færdiggjorde han sin masteruddannelse i kirurgi
(Master of companion Clinical Science (surgery),


Han er medlem af:
DVEN og Nordic Vet Derma Board (Dermatologi)
DAVOS (Orthopædi)

Mette Rønn-Landbo

Dyrlæge, medejer
Særlige interesser:
Ultralydsskanning
Cardiologi
Kattesygdomme
Goldtreat
Læs mere

Dyrlæge Mette Rønn-Landbo er født i 1965 og stammer fra Aalborg.

Dyrlæge fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 1991. Hun arbejdede derefter på Svendborg Dyrehospital indtil hun blev ansat på Aalborg Dyrehospital i 1994.

Hun blev medejer af Aalborg Dyrehospital i januar 2004. Mette har 3 børn; Nanna og tvillingerne Jeppe og Johan.Mette er især interesseret i ultralydsscanning samt hjertesygdomme hos smådyr. Hun deltager løbende i efteruddannelsesaktiviteter indenfor ultralydsscanning og hjertesygdomme.
Hun er bl.a. godkendt til scanning af Cavalier King Charles Spaniels for arvelig hjertesygdom, ligesom hun er certificeret til scanning af perserkatte for arvelig nyresygdom (PKD).

Hun har desuden stor interesse og erfaring i nyrelidelser og forhøjet blodtryk hos både hund og kat.

I 2017 fik hun titlen GPCert (FelP) efter et 2 årigt uddannelsesforløb indenfor kattesygdomme gennem ESVPS. Hun har stor interesse for kattesundhed og kattesygdomme, og hun er initiativtager til at Aalborg Dyrehospital er certificeret som CatFriendlyClinik.

Hun er medlem af en gruppe med særlig interesse for scanning, herunder hjertelidelser (den danske Ekkogruppe).

Berit Aakjær Sørensen

Dyrlæge, cert. onkolog, medejer
Særlige interesser:
Kræftsygdomme
Kemoterapi
Intern medicin
Neurologiske lidelser
Bløddelskirurgi
Læs mere

Dyrlæge Berit Aakjær Sørensen født 1964 er opvokset i Aalborg og Brovst.
Dyrlæge fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 1989. Efter 3 år i smådyrspraksis i Rødovre blev hun i 1995 ansat på Aalborg Dyrehospital, hvor hun i 2004 blev medejer.

Berit er gift med Akademiingeniør Søren Danner Pedersen og sammen har de 2 døtre: Sarah og Kathrine. Desuden omfatter familien Jackson, som er en dansk-svensk gårdhund blanding

I dagligdagen varetager Berit fortrinsvis opgaver, der omfatter diagnosticering og behandling af kræftsygdomme, medicinske sygdomme og bløddelskirurgi hos hund og kat.

Hun har efteruddannet sig indenfor sygdomme i nervesystemet og diagnosticering af svulster samt behandling af kræftsygdomme. Dette indbefatter både cancerkirurgi samt medicinsk behandling. Berit afsluttede i foråret 2007 en 3-årig efteruddannelse indenfor onkologi (læren om svulster). Hun er nu certificeret i onkologi, og klinikken er godkendt til onkologisk rådgivning og behandling inklusiv kemoterapi. Berit interesserer sig desuden for rekonstruktions kirurgi.

Hun er medlem af europæisk selskab for veterinær onkologi (ESVONC) og Europæisk selskab for intern medicin (ECVIM). Hun sidder i bestyrelsen i SVO (dansk selskab for veterinær onkologi).
Sammen med de andre certificerede onkologer i SVO, har hun lavet hjemmesiden hundkatcancer.dk

Berit har et stort ønske om, at videreformidle fagområdet onkologi til dyrlæger of veterinærsygeplejersker i Danmark. Derfor deltager hun ofte som foredragsholder og som underviser på kurser for dyrlæger og veterinærsygeplejersker. 

Mia Huus

Dyrlæge, medejer
Særlige interesser:
Tandbehandling
Almen kirurgi
Intern medicin
endoskopi
Læs mere

Dyrlæge Mia Huus er født i 1985 i København men opvokset i Aalborg.
Dyrlæge fra den kgl. Veterinær- og landbohøjskole (KU LIFE) i 2011. Hun har herefter været barselsvikar først ved Aabybro Dyrehospital og efterfølgende på Hjørring Dyrehospital inden hun startede på Aalborg Dyrehospital 1/1-2014.
 
Mia startede som luftepige på Aalborg Dyrehospital som 15-årig og er kommet her i praktik løbende under sin uddannelse til dyrlæge.
 
Hun bor i Terndrup sammen med sin mand Michael, tvillingerne Laura og Benjamin samt boxerhunden Volle.
 
Som dyrlæge beskæftiger hun sig med tandbehandling, kirurgi, endoskopi og almen medicin.

Mia er netop nu i gang med en omfattende international efteruddannelse inden tandbehandling - ESAVS Certificate of Small Animal Practice.
 
I 2023 er Mia blevet medejer af Aalborg Dyrehospital.

Camilla Rose (Pt på barsel)

Dyrlæge
Særlige interesser:

Læs mere

Camilla er født i 1996 i Horsens, hvor hun også er opvokset. Dyrlæge fra den kgl. Veterinær- og landbohøjskole (KU SUND) i januar 2021. Ansat på Vorup dyrehospital i Randers SV, hvor hun arbejdede det første 1,5 år, inden hun skiftede til Aalborg Dyrehospital d. 1/6 2022.

Camilla bor i Aalborg sammen med sin kæreste Emil, som også er dyrlæge i en landpraksis i Vendsyssel. Hjemmet er endnu uden hverken dyr eller børn, men med planer om begge dele i fremtiden engang.

Som det nyeste skud på stammen bidrager Camilla med ny opdateret viden og er meget motiveret for at dygtiggøre sig mhp. videreuddannelse og specialisering.  Hun interesserer sig især for almen medicin, tandbehandlinger og anden kirurgi. På sigt vil Camilla indgå i vores tandteam, som desuden består af Mia Huus og Helene Jensen.

Iben Strøm

Dyrlæge
Særlige interesser:

Læs mere

Dyrlæge Iben Strøm er født i 1966 i Aalborg, hvor hun også er opvokset.

Dyrlæge fra Den Kgl. Veterinære- og Landbohøjskole i 1992. Iben har prøvet mange forskellige aspekter af dyrlægearbejdet gennem årene. Startede i landsdækkende svinepraksis hos Danvet, Hobro, herefter landpraksis hos Sdr. Felding Dyrlægerne, hvorefter turen gik til blandet praksis med heste, kvæg og smådyr hos Dyrehospital Sct. Cathrinevej, Hjørring. I 1997 blev Iben ansat hos Gistrup Dyreklinik, hvor hun blev medejer i 1998. Efter 10 år i praksis blev Iben ansat, som embedsdyrlæge hos Fødevarestyrelsen, 2 år senere blev hun Veterinærchef i Fødevarestyrelsen. I 2009 var Iben en kort overgang Kvægchef hos Agri Nord. Hvorefter ledelseskarrieren bragte hende til SEGES, Skejby som afdelingsleder for afd. Mælkekvalitet samt mange andre ansvarsområder bl.a. Arlagården, Får og Geder samt Fjerkræ. I årene med ledelse tog Iben flere ledelsesuddannnelser bl.a en diplom i ledelse og en master i ledelse og innovation.

Efter 13 år med ledelse blev savnet med at arbejde med dyr for stort, og Iben søgte tilbage til dyrlægepraksis, og blev ansat som dyrlæge hos Hadsund Dyreklinik i 2016.

Iben er ansat i et barselsvikariat pr. 1/6-2023

Iben er gift med Jesper, de bor i Kongerslev, hvor de driver et Dansk Varmblodsstutteri. De har 2 voksne børn Josephine og Andreas, samt en whippet Athene.