a

Michael Anthony Butler

Dyrlæge, medejer
Særlige interesser:
Dermatologi
Intern medicin
Orthopædkirurgi
Billeddiagnostik
Læs mere

Dyrlæge Michael Butler er født i England i 1973, men er opvokset i Aalborg. Uddannet dyrlæge fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i 2001, og umiddelbart derefter ansat som klinikdyrlæge på Hospital for Mindre Husdyr, ligeledes Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. I 2003 blev han ansat på Aalborg Dyrehospita Pr. 1. juli 2009 er Michael blevet medejer af Aalborg Dyrehospital. Michael er gift med Camilla Butler og sammen har de 3 børn – Emilie (født 2000), Tobias (født 2003) og Sebastian (født 2007). Familien har huskatten Hr. Nilsson og hunden Sille.

Mette Rønn-Landbo

Dyrlæge, medejer
Særlige interesser:
Ultralydsskanning
Cardiologi
Kattesygdomme
Goldtreat
Læs mere

Dyrlæge Mette Rønn-Landbo er født i 1965 og stammer fra Aalborg.

Dyrlæge fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 1991. Hun arbejdede derefter på Svendborg Dyrehospital indtil hun blev ansat på Aalborg Dyrehospital i 1994.

Hun blev medejer af Aalborg Dyrehospital i januar 2004. Mette har 3 børn; Nanna og tvillingerne Jeppe og Johan.Mette er især interesseret i ultralydsscanning samt hjertesygdomme hos smådyr. Hun deltager løbende i efteruddannelsesaktiviteter indenfor ultralydsscanning og hjertesygdomme.
Hun er bl.a. godkendt til scanning af Cavalier King Charles Spaniels for arvelig hjertesygdom, ligesom hun er certificeret til scanning af perserkatte for arvelig nyresygdom (PKD).

Hun er medlem af en gruppe med særlig interesse for scanning, herunder hjertelidelser (den danske Ekkogruppe).

Berit Aakjær Sørensen

Dyrlæge, cert. onkolog, medejer
Særlige interesser:
Kræftsygdomme
Kemoterapi
Intern medicin
Neurologiske lidelser
Bløddelskirurgi
Læs mere

Dyrlæge Berit Aakjær Sørensen født 1964 er opvokset i Aalborg og Brovst.
Dyrlæge fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 1989. Efter 3 år i smådyrspraksis i Rødovre blev hun i 1995 ansat på Aalborg Dyrehospital, hvor hun i 2004 blev medejer.

Berit er gift med Akademiingeniør Søren Danner Pedersen og sammen har de 2 døtre: Sarah og Kathrine. Desuden omfatter familien cairnterrieren Oscar, samt Jackson som er en blanding mellem en dansk-svensk gårdhund, jack russel terrier og måske lidt welch gorgi.

I dagligdagen varetager Berit fortrinsvis opgaver, der omfatter diagnosticering og behandling af kræftsygdomme, medicinske sygdomme og bløddelskirurgi hos hund og kat.

Hun har efteruddannet sig indenfor sygdomme i nervesystemet og diagnosticering af svulster samt behandling af kræftsygdomme. Berit afsluttede i foråret 2007 en 3-årig efteruddannelse indenfor onkologi (læren om svulster). Hun er nu certificeret, og klinikken er godkendt til onkologisk rådgivning og behandling inklusiv kemoterapi. Berit interesserer sig desuden for rekonstruktions kirurgi.

Hun er medlem af europæisk selskab for veterinær onkologi (ESVONC) og Europæisk selskab for intern medicin (ECVIM). Hun sidder i bestyrelsen i SVO (dansk selskab for veterinær onkologi).

Sammen med de andre certificerede onkologer i SVO, har hun lavet hjemmesiden hundkatcancer.dk

Mia Huus

Dyrlæge
Særlige interesser:
Tandbehandling
Almen kirurgi
Kaniner og gnavere
Intern medicin
Læs mere

Dyrlæge Mia Huus er født i 1985 i København men opvokset i Aalborg.
Dyrlæge fra den kgl. Veterinær- og landbohøjskole (KU LIFE) i 2011. Hun har herefter været barselsvikar først ved Aabybro Dyrehospital og efterfølgende på Hjørring Dyrehospital.
Mia startede som luftepige på Aalborg Dyrehospital som 15-årig og er kommet her i praktik løbende under sin uddannelse til dyrlæge.
 
Hun bor i Aalborg sammen med Michael, yvillingerne Laura og Benjamin samt boxerhunden Basse.
 
Som dyrlæge beskæftiger hun sig med tandbehandling, kirurgi og almen medicin.
Mia er certificeret laserbehandler.

Johannes Fogh

Dyrlæge
Særlige interesser:
Kirurgi
Anæstesi
Smertebehandling
Almen medicin
Tandbehandling
Læs mere

Dyrlæge Johannes Fogh født i 1987 og er opvokset i Egå uden for Århus. 
Uddannet juni 2016 og har igennem hele sin studietid arbejdet på Dahlgaards Dyreklinik i Birkerød. Desuden har han været 3 uger i externship på Mississippi State University i USA, hvor han steriliserede og kastrerede herreløse hunde og katte for lokale internater.
 
Johannes er kæreste med veterinærsygeplejersen Mie siden 2008. Boende på et nedlagt landbrug deler de 4 højlandskvæg, hunden Hector og katten Staldmis med naboen. 
 
I dagligdagen varetager Johannes almen medicin, almen kirurgi og tandbehandlinger. Desuden har han stor interesse inden for smertebehandling og bedøvelse. 

Pernille Møller

Dyrlæge
Særlige interesser:

Læs mere

Pernille Møller er uddannet dyrlæge i 2016.
Hun har siden da været vikar hos os ad flere omgange, senest som barselsvikar for dyrlæge Mia Huus.

På dyrehospitalet beskæftiger hun sig med almen medicin og almen kirurgi.

Hun bor nær Støvring sammen med hunden Viggo.

Jacob Schrøder Andersen

Dyrlæge og IVCA-certificeret dyrekiropraktor
Læs mere

Jacob er uddannet dyrlæge og endvidere certificeret dyrekiropraktor (IVCA) og fysioterapeut, og har i de sidste 8 år været medejer af Nordre Dyrehospital, der i mange år har været førende indenfor kiropraktik, fysioterapi og genoptræning.

Jacob kommer her på Aalborg Dyrehospital hver 14. dag, hvor han tilbyder hans ekspertise indenfor genoptræning, kiropraktik og fysioterapi.

Jacob er gift og har tre børn, bor i Lystrup ved Århus, og har en labrador og 2 katte.